ASSESSORAMENT EN RECERCA

Vols fer recerca sobre pessebres?
Et puc ajudar.

 

Escriu-me a: suroimolsa@gmail.comTreball de recerca de Batxillerat

Si ets estudiant del batxillerat artístic o humanístic pots plantejar un Treball de Recerca molt interessant sobre el pessebrisme a la teva ciutat o al teu poble. Hi ha molts temes interessants que segur que ningú s'ha entretingut a recollir i posar per escrit, amb la qual cosa pots contribuir a documentar la història local.
 

Treball Final de Grau (TFG) - Treball Final de Màster (TFM)

Si ets estudiant d'algun grau, postgrau o màster relacionat amb l'art, amb l'antropologia, amb la història, o amb les humanitats, pots plantejat un TFG o TFM d'aprofundiment sobre algun aspecte relacionat amb el pessebrisme, des de l'anàlisi de l'obra d'algun pessebrista reconegut o d'algun escultor de figures fins a aspectes relacionats amb el moviment associatiu, amb les tendències, sobre aspectes simbòlics, etc... El pessebrisme integra tot un mon d'experiències, de coneixements, de saber impressionant que està encara molt poc estudiat.

Tesi doctoral

Si et planteges fer una tesi doctoral sobre pessebrisme, pensa que estaras contribuint a donar fonament científic a un àmbit del coneixement relacionat amb l'antropologia, amb la història de l'art, amb la religió, amb les humanitats en general. Malauradament tota la riquesa que hi ha al darrere del pessebrisme no ha tingut les recerques serioes que es mereix. Poc a poc aficionats a aquests temes estem posant les bases per a bones recerques i bones publicacions.

Soc professor universitari acreditat per l'AQU i ANECA. El meu doctorat està dedicat al pessebrisme. Et puc ajudar a dirigir o co-dirigir una tesi doctoral sobre aquest tema.


Recerques fora de l'àmbit acadèmic

Si ets aficionat o aficionada al pessebrisme i a més tens interés en invesrtigar sobre el tema encara que sigui fora de l'àmbit acadèmic, pensa que hi ha un cam immens de treball que val la pena que sigui explorat i explicat. No dubtis en contactar amb mi. Tin una biblioteca de 200 volums dedicats al pessebrisme on segur que podem trobar informació de molts temes que et poden interessar.